de cazino

Jocuri de cazino online populare

Jocurile cu sloturi sau pacanelele, in termeni mai populari, nu sunt singurele jocuri de cazino ce pot fi jucate online. Sunt intr-adevar foarte populare dar pe langa ele, sunt si alte cateva jocuri de masa care au ajuns in zilele noastre sa fie foarte cautate in mediul virtual. Chiar daca totul se intampla in mediul online, dezvoltatorii de jocuri de cazinou au reusit sa creeze atmosfera incendiara a unui cazinou real. Te poti bucura acum de aceasta atmosfera din confortul propriului birou, fotoliu sau de ce nu, chiar din propriul tau pat pe site-uri ca Share Image. 

Exista in ziua de azi pana si dealeri reali care lucreaza pentru cazinourile live ce organizeaza evenimente. Jocurile sunt aduse la un nivel extrem de apropiat de realitate. 

Cateva dintre cele mai populare jocuri de cazinou ce pot fi jucate online sunt:

Blackjack

Acest joc nu mai are nevoie de nicio introducere. Este foarte cunoscut in randul pariorilor profesionisti, poate datorita simplicitatii lui. In acest joc cel care are suma cartilor 21 sau este cel mai aproape de 21 castiga. Ca valori, cartile de la 2 la 10 au valoare care este scrisa pe ele, Valetul, Dama si Regele au valoarea 10, iar Asul are fie valoarea 1, fie 11, dupa cum prefera jucatorul. 

Jucatorii pot sa mai traga o carte, sa stea, sa dubleze miza, sau sa imparta atunci cand cele doua carti primite sunt de aceeasi valoare. Jucatorul formeaza in acest fel cate o mana pentru fiecare carte.

La unele mese de Blackjack, jucatorii se pot retrage dupa ce primesc primele doua carti. Ei recupereaza doar jumatate din suma pariata daca recurg la retragere.

Datorita popularitatii lui, Blackjack-ul se gaseste cam in orice cazinou online.

Jocul de Ruleta

Jocul de ruleta este un alt tip de joc de cazinou extrem de cunoscut in toata lumea. Dintre tipurile de jocuri de ruleta, cel mai cautat este cel european. Jocul de ruleta american acel dublu zero care iti reduce sansa de castig.

Jocul de ruleta contine o tablita cu 37 de casute numerotate de la 0 la 36 si o bila care este aruncata in sensul invers celui de invartire a ruletei.

Jucatorii aflati la masa pariaza sume de bani pe numerele pe care anticipeaza ei ca va cadea bila. La jocul de ruleta poti paria in diferite modalitati si in orice combinatie de numere. Exista cazinouri care au sume fixe de pariere pentru jocurile de ruleta. Parierea la jocurile de ruleta se face in chips-uri.

Se poate paria pe culoare, pe numar, pe grupuri diferite de numere, par sau impar, sau chiar pe numere vecine. 

Jocul de Poker 

Jocul de poker este extrem de cunoscut in lumea pariorilor profesionisti si prezent la orice cazinou real sau live pe internet. Acest joc, spre deosebire de jocul de ruleta, nu se joaca impotriva dealer-ului. In poker joci impotriva celorlalti adversari de la masa.

Texas Holdem este cel mai cunoscut joc de poker. Aici cartile care iti vin de la dealer sunt in numar de doua. Dealer-ul pune apoi jos 3 carti, apoi una si apoi inca una. In total vor fi 5 carti jos. Toti jucatorii vor folosi cele 5 carti de jos plus cele doua din mana pentru a construi cea mai buna mana. Se face un rand de pariuri dupa fiecare etapa:

  • Dupa primirea celor 2 carti
  • Dupa ce apar jos primele 3 carti
  • Dupa a patra carte
  • Dupa a cincea carte.

Foarte important in jocul de poker este sa nu devii previzibil. Din acest motiv e bine sa alternezi stilurile de joc. Pentru inceput e bine sa joci sigur pana ajungi sa cunosti un pic stilul celor de la masa. Apoi alterneaza stilul e joc, mergi la bluff macar o data pentru ca si ceilalti jucatori te urmaresc pe tine. Ajuta destul de mult sa ii induci in eroare. 

Aceste jocuri de noroc sunt cele mai cunoscute si cautate jocuri de cazinou de jucatorii profesionisti. Cel mai important sfat legat de jocurile de noroc daca esti incepator este sa nu te lasi dus de val. Cunoaste-ti foarte bine limitele si joaca atat cat iti permiti.

Leave a Comment