Cum sa castigi la ruleta

Cum sa castigi la ruleta

Jocul de ruleta este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de noroc la nivel mondial. Daca la pariuri sportive analiza istoricului unei echipe iti poate mari semnificativ sansele de castig, aici lucrurile se schimba. La ruleta, cunostintele pe care le acumulezi inainte de a juca nu prea sunt de ajutor. Acest joc tine in mare parte de noroc, un noroc pe care tu nu prea il poti influenta.

Ceea ce poti face, in schimb, este sa incerci anumite strategii sau trucuri care iti pot creste un pic sansele de castig. Un prim lucru pe care ar trebui sa il stii e faptul ca ar trebui sa te feresti de ruleta Americana si sa joci la ruleta Europeana. Ruleta Americana are un 00 in plus care iti scade sansa de castig.

Cateva strategii sunt puse la dispozitia ta pentru te pregati oarecum pentru jocul de ruleta:

Martingale este un sistem de pariuri care spune ca daca pariezi la o cota de 2 sa zicem pe rosu si pierzi, urmatoare data pariezi tot pe rosu dar dublezi suma pariata si faci asta pana castigi.

Ai aici avantajul ca suma creste la un moment dat destul de mult. De exemplu daca pierzi de 2 ori la rand, cu 5 RON prima data, ai pierdut 5 + 10 = 15 Ron. Castigi data viitoare pariind cu 20. Asta inseamna ca ai castigat 40 RON. Investitia ta a fost 5 + 10 + 20 = 35. Profitul tau este de 5 RON.

Un alt sistem pe care poti merge este sirul lui Fibonacci. Acest sistem de pariere spune ca trebuie sa pariezi suma ultimelor doua mize. Un astfel de sir da pariuri, presupunand ca incepi de la 1 RON, ar arata asa: 1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144,233, etc. 

Pentru ca acest sistem sa aiba efect, el trebuie jucat la cote de 3. Acest lucru reprezinta un dezavantaj pentru ca apare riscul de a avea un rand mai mare de pierderi. 

Avantajul sistemului care se bazeaza pe sirul lui Fibonacci este acela ca miza nu creste atat de brusc ca la Martingale unde dublam miza de fiecare data. Astfel, la sirul lui Fibonacci, putem suporta mai multe pierderi.

  Sistemul Birarritz spune ca trebuie sa pariezi aceeasi suma pe acelasi numar pana castigi. Daca ajungi la un numar de 35 de pierderi, la al 36-lea pariu dublezi suma, iar la 70 procedezi la fel. Acest sistem a fost dezvoltat de Alexander Makarov a carui idee a fost aceea ca un numar trebuie sa iasa la un moment dat castigator. 

Dezavantajul acestui sistem de pariere este acela ca trebuie sa ai rabdare si nervii tari pentru a duce la sfarsit 70 de pariuri. Sunt sanse unde nici dupa 70 de pariuri nu a iesit culoarea pariata. De aceea rabdarea este foarte necesara.

Alte cateva sfaturi utile atunci cand iti incerci norocul la jocul de ruleta sunt:

  • Fii cu ochii la masa. Analizeaza culorile si intervalele de cifre care cad mai des la masa respectiva. 
  • Incearca sa iti lasi suma pariata prima data ca rezerva si sa pariezi castigul
  • Invata sa te retragi la momentul potrivit. Daca ai pariat o suma de 50 RON si ai ajuns sa castigi 200, gandeste-te ca profitul tau este in acest moment de 300%
  • Exerseaza. Incearca-ti norocul la mese unde nu pariezi pe bani reali. Exerseaza si invata foarte bine jocul si regulile lui inainte de a juca la mese reale, fie ele si online.

Un alt sfat important pentru a juca la ruleta ar fi sa cauti mese de ruleta cu dealeri reali. In acest fel rezultatele nu vor mai depinde de castigurile sau de pierderile altor jucatori, cum se intampla la jocurile mecanice.

Leave a Comment