Cele mai mari castiguri in Poker

Cele mai mari castiguri in Poker

Phil Ivey

Acest arhicunoscut jucator de poker are o privire rece, patrunzatoare, ia decizii cu o viteza incredibila, are mereu compozitia calculata si este considerat un predator de catre adversarii lui. Daca te vei aseza la masa cu el, vei fi o tinta pe care el vrea sa o vada victima. 

Privirea lui atat de vie si patrunzatoare reuseste sa hipnotizeze adversarii lui Phil. El reuseste sa ii domine in confruntari deoarece reuseste sa ii citeasca foarte repede si fara ca adversarii sa realizeze.

Acest jucator atat de faimos are si o latura de baiat rau. Pe numele sau este deschis un proces , Borgata Casino, intentat acum mai bine de 10 ani. Suma pusa in joc este 10 milioane de dolari. Phil este acuzat ca ar fi castigat pe nedrept suma printr-o metoda de trisare.

Palmaresul lui Phil este impresionant. El are 10 bratari din turnee de poker si peste 28 de milioane de dolari castigati. 

Stu Ungar

Stu este unul dintre cei mai vechi jucatori ai pokerului. Acesta a participat inca de la primele turnee organizate, iar acum este un participant activ in turneele online. El este unul dintre cei mai mari jucatori, daca nu cel mai mare jucator care a existat vreodata.

A fost campion de mai multe ori la rand desi a pornit de la zero. Acesta s-a stins din viata la doar 45 de ani. A castigat de trei ori la rand bratari WSOP.

Daniel Negreanu

Daniel este un canadian, de origine romana care a intrat cu pasi grabiti in lumea pokerului inca de la o varsta frageda. Daniel a invatat, s-a perfectionat, iar cea mai mare calitate a sa a fost ca s-a adaptat oricarei situatii. Negreanu se afirma in pokerul live cand tendinta de poker online a luat o mare amploare. Daca seniorii pokerului nu au fost incantati de idee, lui Daniel i-a suras din start si a imbratisat-o 

El are 6 bratari WSOP si este in top 3 jucatori de poker cu cele mai mari castiguri, avand peste 48 de milioane de dolari.

Doyle Brunson

Doyle Brunson este autorul cartii `Cartea pokerului `. El este cel care a pus bazele strategiilor de Texas Hold`em. De asemenea povestile lui ne amintesc si acum istoria nestiuta a pokerului american din secolul trecut. 

Are 10 bratari WSOP castigate si este in top 5 jucatori de poker cu cele mai mari castiguri cu peste 6 milioane de dolari. 

Phil Hellmuth

Phil Are in palmares nu mai putin de 15 bratari WSOP si castigur de peste 23 de milioane de dolari. Acest concurent nu trebuie neglijat deoarece victoriile sale sunt nepretuite. Personalitatea lui atipica cu o atitudine superioara i-a adus si porecla de `Nesimtitul Pokerului`. A facut mai multe scandaluri la masa de joc atunci cand a considerat ca adversarii au adoptat strategii incorecte. 

Cine il cunoaste pe Phil in afara mesei de joc poate afirma ca este un om foarte sufletist mai ales in viata personala. Mereu isi manifesta dragostea si respectul pentru sotie si pentru copii indiferent de situatie. De asemenea participa la multe evenimente caritabile. 

Alte castiguri demne de mentionat sunt: 

  • Jamie Gold – 12 milioane de dolari in 2006
  • Antonio Esfandiari – 18.3 milioane de dolari in 2012
  • Elton Tsang – 12.2 milioane de dolari in 2009
  • Hossein Ensan – 0 milioane de dolari in 2019
  • Brian Rast – 7.5 milioane de dolari in 2015
  •  Stanley Choi – 6.5 milioane de dolari in 2012
  • David Chiu – 3.4 milioane de dolari in 2008

Acestea sunt cateva dintre numele care si astazi fac istorie in lumea pokerului. Asteptam cu nerabdare urmatoarele castiguri impresionante pentru a putea completa lista.

Leave a Comment