Articole

ARTICOLE

Jocurile de noroc au aparut inca din Antichitate. In marile puteri ale lumii de atunci cum ar fi China, Egipt sau Imperiul Roman clasele sociale instarite erau pasionate de jocurile cu zaruri sau de pariurile sportive. In Italia se paria pe luptele gladiatorilor sau pe cursele cu care. Si atunci pariurile se puneau pe cele mai cunoscute figuri pentru ca sansele de castig sa fie cat mai mari. 

Prima varianta de Blackjack a aparut in randul aristocratilor francezi. Pe atunci se numea `Jocul 21`. Tot in aceeasi perioada a aparut si Pokerul, dar si Ruleta. Colonistii englezi au adus jocurile de noroc si pe teritoriul Statelor Unite de unde s-au raspandit treptat pe intreg globul. 

Primele masini slot au fost lansate la inceputul secolului 19 in America. Dupa acest eveniment, cazinourile au luat amploare si s-au dezvoltat in toata lumea. Si dezvoltarea societatii impreuna cu o situatie materiala prospera au ajutat ca aceasta industrie sa prospere. 

In zilele noastre cazinourile au cunoscut un alt boom, expansiunea jocurilor de noroc in mediul online. Aceasta metoda atat de facila atrage milioane de oameni din toata lumea sa acceseze orice cazino aflat la doar un click distanta. Tot ce iti trebuie este conexiune buna de internet si un card bancar. Aceasta expansiune in mediul online iti ofera libertatea sa accesezi cazinoul preferat de oriunde.

Industria jocurilor de noroc este foarte prospera si genereaza zeci de miliarde de dolari. Analistii financiari spun ca trendul este unul crescator. Permiterea accesului la tehnologie si la Internet este pe scara tot mai larga ceea ce duce la un numar de persoane mai mare care poate accesa site-urile cazinourilor.

Cazinourile sunt cele care au vazut cele mai frumoase victorii, cu un extaz nemarginit, dar tot ele au vazut si persoane in impas. Este foarte important sa jucam responsabil si sa invatam tehnici pentru a avea sanse cat mai mari de castig