Cum sa castigi la Blackjack

Cum sa castigi la Blackjack

Jocurile de noroc sunt foarte bine dezvoltate si la noi in tara in mediul online. Ele au inceput sa apara in lume la inceputul anilor 2000. De atunci pana acum s-au produs numeroase schimbari in cadrul cazinourilor online. Aceste schimbari sunt menite sa iti aduca atmosfera unui cazinou real in propria ta locuinta. Dezvoltatorii de jocuri de cazinou au creat softuri care imita perfect ce se intampla in realitate intr-un cazinou. Exista acum pana si dealeri angajati special de platformele de cazinouri online care inlocuiesc dealerii automati. Acest lucru s-a intamplat tocmai pentru a spori increderea jucatorilor. Tot din acest motiv s-a inclus si chat-ul in cadrul cazinourilor online. Aici poti vorbi cu ceilalti jucatori de la masa sau chiar cu dealer-ul.

Printre cele mai cunoscute jocuri de cazinou se numara jocurile mecanice sau pacanelele in termeni populari, ruleta, poker, bacarrat sau blackjack. Share image iti propune o discutie in acest articol despre blackjack si cum iti poti creste sansele de castig la acest joc de noroc.

Exista mai multe metode sau strategii care au menirea de a creste sansele de castig la jocuri de cazinou precum blackjack-ul. 

Cea mai cunoscuta strategie are denumirea de Martingale. Ea presupune parierea unei sume fixe pentru inceput. Daca se dovedeste ca pariul tau este pierzator, data viitoare trebuie sa dublezi suma la acelasi pariu. Continui acest procedeu pana cand castigi. 

Metoda Martingale este o metoda simpla si usor de pus in aplicare. Dezavantajul la aceasta strategie de joc este ca la un moment dat suma pariata poate ajunge la cote destul de mari din moment ce de fiecare data cand pierzi, tura urmatoare dublezi suma. Din acest motiv, daca ai intentia de a aplica aceasta metoda, trebuie sa iei in calcul foarte serios cati bani esti dispus sa pierzi si pana unde crezi ca poti merge cu suma pariata. Calcularea bugetului este extrem de importanta la orice joc de noroc.

O alta metoda foarte cunoscuta in randul pariorilor profesionisti este metoda care se bazeaza pe sirul lui Fibonacci. Aceasta metoda presupune parierea sumei ultimelor doua pariuri. Un sir de pariuri de genul asta, presupunand ca plecam de la 1, va arata in felul urmator: 1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144, etc. 

Strategia care se bazeaza pe sirul lui Fibonacci are un avantaj fata de metoda Martingale. Aici suma nu creste atat de brusc fata de metoda precedenta, unde dublezi de fiecare data suma pariata. Dezavantajul ar faptul ca folosind aceasta strategie, jocul merge pe cota de 3. Asta inseamna o sansa redusa de castig, dar posibilitatea de a suporta mai multe pierderi, pe de alta parte, fata de oferta metodei Martingale.

Aceste doua strategii sunt cele mai cunoscute metode care pot ridica sansa de castig la aproape orice joc de cazinou. Ele sunt foarte bine cunoscute la noi in tara si sunt aplicate zilnic in mediul online. Un sfat important ar fi acela de a cunoaste foarte bine regulile jocului de noroc la care vrei sa participi inainte de a aplica una dintre metode. Alege apoi metoda care crezi ca ti se potriveste cel mai bine si incearca sa o pliezi pe stilul tau de joc. Chiar daca norocul este cel care conteaza cel mai mult, o strategie bine stapanita te poate ajuta enorm. 

Alte reguli mai mici de joc le veti invata in timp ce acumulezi experienta, iar ele contribuie la cresterea sanselor de castig. Destul de important este sa nu te apuci de jocuri de cazinou pe bani reali inainte de a cunoaste regulile de joc. Norocul incepatorului este foarte posibil sa nu fie tot timpul de partea ta. Una dintre aceste reguli de baza ale blackjack-ului spune ca o pereche de 10 nu se imparte niciodata, iar perechea de 8 se imparte tot timpul. Aceste reguli iti vor intra in reflex odata cu acumularea de experienta.

Sfaturi utile atunci cand vrei sa te apuci de Blackjack

Cel mai important sfat inainte de a te apuca de blackjack este sa alegi cazinoul online potrivit. Daca iti doresti sa joci pe bani reali, alegerea unui cazinou este extrem de importanta. Exista forumuri si site-uri care ofera discutii si recenzii despre fiecare platforma online ce ofera astfel de jocuri de cazinou. Alege-o pe cea care crezi ca iti place si caut-o pe internet. Urmareste recenziile si vezi cat de sigura este platforma, ce bonusuri ofera, care este rata RTP (return to player) pe care o ofera si daca platforma respectiva lucreaza legal. 

Alt sfat util este acela de a exersa jocul de Blackjack fara bani reali. Cel mai bine este sa stii foarte bine regulile jocului si sa acumulezi ceva experienta inainte de incepe sa joci pe bani reali. In acest fel esti foarte sigur ca doar norocul iti mai poate influenta sansa de castig, din moment ce esti sigur de tine si de strategia pe care vrei sa o aplici.