Cele mai bune sloturi online

Cele mai bune sloturi online

Desi sunt multe jocuri de noroc online, mereu vor fi cateva ce vor iesi in evidenta sau vor fi mereu cautate. Unele ofera castiguri fantastice, altele atrag prin tema deosebita sau prin strategii inovatoare. Unele sunt cunoscute inca din secolul 19, iar altele abia acum apar pe piata. 

Starburst

Acest joc de noroc este foarte cunoscut si are avantajul ca miza minima este foarte mica. Ai sansa sa nimeresti combinatii speciale (Super Combo, Big Win sau Starburs). Au simboluri speciale, wild, care aduc rotiri gratuite. 

Gonzo`s Quest

Acesta este un slot 3D unde castigurile sunt in avalansa, iar grafica este splendida. O noutate pe care acest joc o are este ca rotirea nu se termina daca a fost o combinatie castigatoare. Simbolurile dispar, iar cele de deasupra lor coboara si este posibil sa genereze castiguri in continuare. Aceasta trasatura este denumita in avalansa tocmai pentru ca niciodata nu stii cum vor aluneca simbolurile. Multiplicatorul maxim este de pana la 5 ori. 

Twin Spin

Acest joc este cu septari. Cel mai mare castig este dat de o linie de 5 diamante. Aceste multiplica de 1000 de ori castigul. Are o functie speciala denumita Twin Reel cu ajutorul careia poti avea foarte multe wild-uri. Acest slot are reguli aparte.

Sizzling Hot Deluxe

Acesta este un alt slot cu septari. Este unul dintre cele mai vechi jocuri din industria jocurilor de noroc. Castigul cel mai mare este daca obtii o linie de cinci septari.

Book of Ra

Principiul jocului este tot sa ai cinci septari in linie, dar cu trei carti identice declansezi un joc bonus. Aici poti castiga sume impresionante de bani, iar suma creste si mai mult daca in grafica exista si oameni.

Extremely Hot

Acesta se aseamana mult cu cele mai vechi masini de jocuri. Are mai multe tipuri de fructe, iar in functie de liniile care se aleg este calculat si castigul. Miza este sa ai cinci septari in linie. 

Luck of the Jackpot

Acest joc are jackpot-uri foarte mari si este accesibil la cazinouri licentiate in tara noastra. Jackpotul poate ajunge si la milioane de euro, dar exista si jackpot-uri mai mici, mai usor de castigat. 

Super Flip

Acest joc de noroc cu 20 de linii are un procent mare de castig in randul jucatorilor de pana la 96.53%. Un anumit simbol repetat de trei ori in aceeasi linie iti va aduce 15 rotiri gratuite, iar altele iti pot aduce pana la 90 de rotiri gratuite consecutive.

Superman

Acest slot este pentru persoanele care iubesc super eroii. Superman are jockpot-uri care pot depasi milioanele de euro, dar poti primi si rotiri gratuite, multiplicatori de castig sau premii in bani. 

Jocul de ruleta

Acesta este un joc de masa, unde ruleta este impartita in parti egale si este numerotata de la 0 la 36. Se poate paria pe un numar care crezi ca va iesi la extragere, poti paria ca este par sau impar, din prima jumatate sau din a doua. Poti pune mai multe pariuri pe aceeasi extragere. 

Jocul de Blackjack

Se mai numeste si 21, prima denumire pe care a avut in statul francez unde a si aparut. Scopul jocului este sa aduni 21 de puncte, sau cat mai aproape de acest numar, dar niciodata mai mult. Prima data se impart doua carti, una cu fata in sus, iar una este intoarsa. Jucatorul alege daca merge mai departe, se retrage, sau dubleaza miza. Acest joc tine atat de noroc cat si de strategia cu care alegi sa joci cartile. De aceea este unul dintre cele mai jucate jocuri de noroc. El imbina matematica, norocul si concentrarea in 21 de puncte.

Leave a Comment